18 C
București
21 mai 2024
AcasaTehnologie3 criterii in functie de care sa alegi un microfon spion eficient

3 criterii in functie de care sa alegi un microfon spion eficient

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Persoanele care vor sa investeasca in microfoane spion vor sa isi schimbe viata in adevaratul sens al cuvantului, vor sa elimine orice urma de indoiala cu privire la unele situatii pe care le experimenteaza. Investitia in astfel de dispozitive se dovedeste a fi de-a dreptul utila, datorita capacitatii generoase de inregistrare si de stocare a informatiilor colectate. Este important de mentionat si faptul ca microfoanele spion nu trebuie sa fie folosite in scopuri negative, iar intimitatea oamenilor nu trebuie sa fie incalcata in mod nejustificat. 

Principalele aspecte de care cumparatorii trebuie sa tina cont atunci cand vor sa achizitioneze microfoane spion sunt prezentate in randurile de mai jos.

Tehnologia folosita

In prezent, exista doua tipuri de microfoane spion in functie de tehnologia utilizata, si anume cele special concepute pentru interceptarea la distanta si cele pentru interceptarea localizata. Interceptarea la distanta are capacitatea de a urmari un dialog aflat la distanta, comutand receptia in functie de persoana care vorbeste. In ceea ce priveste interceptarea localizata, microfonul poate sa inregistreze doar ce se aude intr-un anumit loc. 

Functiile disponibile

Microfoanele spion sunt dotate cu o multime de functii, pe langa cea de inregistrare, remarcandu-se si cea de filmare. Acest lucru se intampla in cazul dispozitivelor mai performante. De asemenea, exista si modele care au integrat un senzor de miscare, capabil sa detecteze zgomotul sau miscarea. In acel moment, inregistrarea porneste automat.

De un real folos se dovedeste a fi si activarea functiei vocale, cu ajutorul careia se poate inregistra un sunet mult mai clar, chiar daca persoana in cauza nu vorbeste la un volum ridicat.

Raza de actiune

Un alt aspect de care trebuie sa se tina cont este raza de actiune de care dispozitivul poate sa fie capabil. Majoritatea sunt dotate cu o raza de actiune de 10 metri, in cazul dispozitivelor de interceptare localizata si cu 100 metri in cazul dispozitivelor cu interceptare la distanta. Multe dintre aceste modele sunt concepute si pentru a face fata cu brio conditiilor nefavorabile, reusind sa intercepteze sunetul cat mai clar posibil.

Microfoanele spion sunt dispozitive care utilizeaza tehnologii performante, fiind special concepute pentru a fi plasate in spatii inguste, dar si pentru a face fata conditiilor neplacute. Capacitatea lor de a percepe sunetul si de a-l inregistra este ireprosabila. Cu toate acestea, cei interesati trebuie sa se asigure ca citesc cu atentie performantele pe care produsul le poate atinge.

Ultimele articole