14.3 C
București
19 mai 2024
AcasaLifestyle3 idei de jucarii pe care le poti oferi bebelusului la aniversarea...

3 idei de jucarii pe care le poti oferi bebelusului la aniversarea de un an 

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Aniversarea de un an este una dintre cele mai importante din viata unui om, dar mai ales pentru parintii bebelusului, care doresc sa marcheze cum se cuvine prima aniversare a copilului lor. De aceea, multi parinti aleg sa organizeze petreceri foarte frumoase, de la care nu pot lipsi nasii si rudele cele mai apropiate ale familiei. 

Daca in cazul celor care deja au copii, alegerea unui cadou potrivit poate fi o misiune usoara, cand de acest aspect trebuie sa se ocupe acei membri ai familiei care nu au copii, procesul poate fi anevoios, mai ales daca doresc sa ii ofere micutului o jucarie potrivita varstei lui, cu care sa se poata juca in voie. 

De aceea, este recomandat sa se viziteze magazinele dedicate copiilor, indiferent ca sunt fizice sau online, unde au cele mai multe sanse de a gasi jucarii pentru bebelusi, adaptate perioadei de dezvoltare a acestora. Pentru a veni in ajutorul celor lipsiti de inspiratie, in continuare sunt prezentate cateva idei de jucarii potrivite pentru bebelusii de un an: 

Cutii pentru stivuire 

Un exemplu de jucarie care poate fi oferita unui bebelus de un an este reprezentata de cutiile pentru stivuire. Acestea sunt potrivite pentru mai multe categorii de varste, fiind si o buna modalitate de a invata si a-si dezvolta abilitati precum atentia si abilitatile motrice. 

In plus, astfel de jucarii sunt utile pentru a-i invata pe cei mici sa aproximeze marimile, sa faca deosebirea dintre mic si mare, dar si sa invete sa numere sau chiar culorile, in functie de modelele imprimate pe cutiile respective. 

Jucarie de impins 

In jurul varstei de un an, bebelusii incep sa plece in picioare. Indiferent ca deja merg, sustinuti sau singuri, fie ca acum incep sa descopere aceasta posibilitate, o jucarie de impins este o buna modalitate de a-i determina sa fie cat mai independenti si sa capete curajul de a merge singuri. 

O astfel de jucarie poate fi sub forma de minge, masinuta sau un animal simpatic ori chiar o rata colorata. 

Turn spirala cu mingi 

O jucarie care este la fel de potrivita pentru bebelusii de 9-10 luni, cum este pentru cei de un an, este turnul spirala cu mingi. Acesta este format din piese stivuibile, care formeaza un tobogan pe care vor aluneca mingile, starnind momente de amuzament si interes pentru cei mici. 

Ultimele articole