11.5 C
București
19 mai 2024
AcasaTehnologie5 functii pe care camerele spion trebuie sa le indeplineasca pentru o...

5 functii pe care camerele spion trebuie sa le indeplineasca pentru o eficienta crescuta

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Multe persoane apeleaza la varianta folosirii unor dispozitive de spionaj in momentul in care se confrunta cu anumite infidelitati, dubii, suspiciuni sau frici legate de cei dragi. De exemplu, adolescentii sunt supusi multor pericole pe care parintele le poate identifica din timp si poate actiona corespunzator. 

Indiferent de motivul pentru care oamenii au nevoie de camere spion, este important sa se tina cont de cateva functii pe care dispozitivele trebuie sa le indeplineasca, pentru a fi eficiente si pentru a obtine rezultatul dorit. Printre acestea se numara si cele prezentate in cele ce urmeaza. 

Deghizare completa

Camera spion trebuie sa aiba un design usor de ascuns in spatii mici, astfel incat sa nu poata fi observata de persoanele care sunt urmarite. Astfel, dispozitivul poate fi sub forma de jucarie, pahar de ceai sau cafea, senzor de fum, pix, nasture, sticla cu apa. 

Conexiunea facila dispozitivului

Aparatele de spionaj pot beneficia de conexiune IP, wireless sau cu fir. Camerele cu fir necesita o ascunzatoare foarte buna, pentru a nu exista riscul sa fie descoperite. Pe de alta parte, camerele spion care nu au fir, wireless, sunt mai usor de montat si functioneaza pe baza de semnal. Cele IP au acelasi mod de functionare ca in situatia camerei wireless, iar datele sunt inregistrate live, fiind usor de verificat, dar si de stocat. 

Rezolutie ridicata

O alta functie pe care dispozitivul trebuie sa o indeplineasca este chiar rezolutia. Cu cat aceasta este mai ridicata, cu atat utilizatorul are capacitatea de a se bucura de imagini mai clare, chiar si in contextul in care se inregistreaza in conditii de lumina slaba.

Capacitate generoasa de stocare

Este foarte important ca dispozitivul spion de inregistrare video sa aiba o capacitate generoasa de stocare, astfel incat sa poata fi functional o perioada cat mai indelungata. Din acest motiv, se poate lua in considerare folosirea unor camere spion care stocheaza inregistrarile pe cardul SD. Cand spatiul devine insuficient, cardul se poate inlocui cu unul nou.

Modul de alimentare

Unele functioneaza pe baza de baterii, in timp ce altele trebuie sa aiba o sursa constanta de alimentare, fiind conectate la priza. Se recomanda cele care functioneaza pe baza de baterii, pentru ca sunt mult mai usor de camuflat.

Camerele spion indeplinesc o multime de functii care sunt de-a dreptul utile pentru utilizator, astfel incat sa se bucure de un nivel ridicat de eficienta. 

Ultimele articole