12.2 C
București
18 mai 2024
AcasaLifestyleCe haine de blană sunt la modă în 2021?

Ce haine de blană sunt la modă în 2021?

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Tendința de a achiziționa haine durabile este în creștere în această perioadă pandemică. Durabilitatea este un curent care atinge toate sferele vieții noastre în pandemie, deoarece ne oferă un pic de stabilitate într-un univers tot mai nesigur. Este firesc ca nici moda să nu facă excepție. Paltoanele realizate din blană naturală la modă 2021 în principiu continuă direcția aleasă de designeri în anotimpurile anterioare.
Care sunt cele mai cool haine de blană în sezonul rece următor?
Specialiștii fashion ne spun că hainele din blană se vor diferenția mai degrabă prin formă.

Haina de blană la modă 2021 va fi categoric o piesă vestimentară cu o croială ceva mai largă decât până acum. Datorită formelor îndrăznețe și supradimensionate, modelele propuse clientelor au proprietăți sporite de protecție termică. Ele pot ca să fie purtate fără probleme de femei de orice vârstă și felurite conformații corporale: nu mai este vorba de un outfit exclusiv pentru o anumită generație și nici pentru o anumită ocazie. Acest lucru va permite ca în sezonul următor un palton și o geacă de blană naturală să se poată combina fericit atât cu un costum de afaceri, cu o ținută mai casual (niște blugi și un pulover), cât și cu o rochie de seară foarte elegantă.

Indiferent dacă sunt lungi, scurte sau piese vestimentare care de-abia acoperă genunchiul, blănurile vor fi în continuare piese de rezistență în garderoba oricărei doamne sau domnișoare. Chiar așa! Acum poți alege inclusiv niște modele de geacă de blană naturală ce se potrivește cu orice stil de modă.

Creatorii de haine de blană naturală au reinterpretat pentru 2021 ceea ce se înțelegea până acum prin haine voluminoase de blană, încât acum ele vor putea ca să fie petrecute în jurul corpului precum un halat. Așadar, un palton lung din blană la modă în iarna 2021 este înfășurat conform principiului celor mai confortabile haine de casă, pe care le îndrăgim cu toții. Asta pentru că de la declanșarea pandemiei ne-am obișnuit să ne simțim cât mai confortabil în hainele pe care le purtăm, dacă masca ne îngrădește libertatea de a respira în locurile publice.

În ciuda faptului că scopul principal al unei haine de blană este acela ca să nu-l lase pe proprietar să răcească, doamnele și domnișoarele au o slăbiciune pentru aceste piese vestimentare foarte speciale și din alt motiv. Le dau o alură regală de-a dreptul.

Dacă se dorește, talia, când se poartă o haină de blană naturală, poate ca să fie accentuată cu o centură subțire din piele sau cu un cordon decorativ într-o culoare contrastantă.
Haine de blană naturală. Tu ce model alegi?
În anotimpurile trecute, cele de dinaintea pandemiei, au predominat de regulă paltoanele realizate din blană artificială cu tonuri nebunești sau mai clasice, imitând blana naturală.

Iarna 2021-2022 va pregăti însă o surpriză plăcută iubitoarelor de blănuri naturale. Vor fi extrem de populare nu doar modelele în culori natur sau vopsite uni, ci și variante de haine realizate prin alăturarea de părți de diferite nuanțe. Tendința modei actuale în materie de haine de blană este extrem de ofertantă pentru că întruchipează felurite idei de design, creatorii permițându-și parcă mai mult decât în trecut ca să se joace după propria fantezie cu tot soiul de croieli, texturi și tonuri coloristice.

Hainele de blană naturală pentru femei din colecția 2021 au devenit ceva mai texturate. Materialul pufos cu aparență dezordonată iese în prim plan.

La modă pentru noul sezon de iarnă vor fi, ca și până acum, paltoanele de blană colorate în culori vii. Pe lângă nuanțele familiare de violet și verde din colecțiile anterioare, paltoanele de blană vopsite în roz, roșu și galben vor fi și ele la modă. Dar, ca întotdeauna, cele mai chic modele sunt acelea nevopsite, în tonuri naturale: de la negru la maro deschis sau chiar alb imaculat.

Găsești piese vestimentare din blană naturală de cea mai bună calitate pentru toate gusturile în magazinul online paisishop.ro! Vizitează-l și tu chiar acum!

Ultimele articole