8.2 C
București
16 mai 2024
AcasaLifestyleCe sa se aleaga: ceas mecanic vs ceas quartz. Iata ce spun...

Ce sa se aleaga: ceas mecanic vs ceas quartz. Iata ce spun informatiile de specialitate!

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Ceasul de mana a devenit unul dintre cele mai populare accesorii intalnite in cadrul unui outfit, in functie de modelul abordat, acesta avand capacitatea de a se mula pe oricare stil vestimentar dorit. 

Cu toate acestea, oamenii, de cele mai multe ori, ajung sa se confrunte cu anumite decizii pe care trebuie sa le ia cat mai bine cu putinta atunci cand vine vorba de astfel de produse. De exemplu, niste ceasuri Casio G Shock se pot potrivi perfect pentru o gama variata de oameni, dar asta nu inseamna ca ele sunt alegerea potrivita in fiecare situatie. 

Asadar, dorind sa ajute la informarea unui numar cat mai ridicat de persoane, in articolul de fata au fost aduse in discutie principalele detalii care trebuie sa fie luate la cunostinta atunci cand trebuie ales un ceas mecanic sau un ceas quartz. Prin aceasta modalitate, cititorul va putea sa se informeze cat mai bine cu putinta, fapt care-l va ajuta considerabil in realizarea unei alegeri cat mai inspirate.

Ceas mecanic vs ceas quartz. Care este alegerea ideala? 

Ceasurile mecanice sunt alcatuite din roti dintate, arcuri, suruburi si alte elemente in acest fel, toate lucrand impreuna la unison pentru ca pe cadranul aferent sa apara ora exacta ce trebuie afisata. 

Cu toate ca un astfel de ceas se poate dovedi mult mai dificil de manevrat si de intretinut fata de un ceas quartz, el va da intotdeauna o nota de prestigiu, traditie si aspect vechi dar frumos. Prin urmare, cei care doresc sa apeleze la un asemenea produs aleg, automat, sa imbratiseze traditia si sa o duca mai departe.

Ceasul quartz este o inovatie complet moderna, mult mai ieftina si mai facila decat ceasurile mecanice. Acestea functioneaza pe baza unei baterii ce trebuie sa fie schimbata ocazional, ele neavand nevoie de nimic altceva pentru a afisa ora. De asemenea, acestea au nevoie de o revizie periodica, de regula o data la 3-4 ani pentru a merge cum trebuie.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.

Ultimele articole