14.3 C
București
19 mai 2024
AcasaSanatateCum iti dai seama daca este un candidat ideal pentru operatia de...

Cum iti dai seama daca este un candidat ideal pentru operatia de rinoplastie?

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Rinoplastia este una dintre cele mai populare proceduri de chirurgie plastica. Imbunatatirile usoare ale dimensiunii si formei nasului sporesc frumusetea si imbunatatesc respiratia. Atat barbatii, cat si femeile apeleaza la aceasta procedura pentru a-si rezolva problemele nazale si pentru a se bucura de un aspect vizibil imbunatatit. Principalele categorii de persoane care pot apela la operatia de rinoplastie sunt amintite in cele ce urmeaza.

Persoanele cu o stare de sanatate buna

Anumite medicamente pot cauza complicatii in timpul procedurii de rinoplastie. Mai mult decat atat, efectele secundare ale medicamentelor pot ramane chiar si dupa ce nu mai sunt administrate. Prin urmare, este foarte important ca pacientul sa discute cu medicul chirurg in legatura cu potentialele probleme de sanatate pe care le are. Daca acesta este sanatos, nimeni nu trebuie sa isi faca griji de nimic, operatia o sa decurga in parametri optimi.

Persoanele fara afectiuni cardiace

La fel ca in cazul majoritatii procedurilor, este important ca pacientul sa nu sufere de afectiuni cardiace pentru a fi considerat un candidat potrivit. Daca inima nu este sanatoasa, inseamna ca anestezia generala poate sa nu fie sigura pentru pacient. In plus, persoanele cu afectiuni cardiace, cum ar fi bolile de inima, iau adesea medicamente pot impiedica procedura sa fie desfasurata in conditii optime.

Persoanele fara afectiuni pulmonare

Pentru a fi considerat un candidat bun pentru aceasta procedura, este de asemenea important ca plamanii pacientului sa fie sanatosi. Printre exemplele de afectiuni pulmonare care pot reprezenta o piedica pentru efectuarea operatiei de rinoplastie se numara cancerul pulmonar, BPOC, pneumonia si bronsita.

Persoanele care nu sunt insarcinate sau care nu alapteaza

Aceasta interventie poate sa fie luata in considerare de femeile care nu sunt insarcinate si care nu alapteaza. Sarcina are un impact incredibil de mare asupra organismului, fiind nevoie de multa energie in timpul procesului de recuperare.

Pentru ca rinoplastia sa fie realizata in conditii sigure, este foarte important ca pacientul sa fie sanatos. In cazul in care se confrunta cu o anumita problema de sanatate, trebuite sa i-o comunice imediat medicului specialist.

Ultimele articole