2.7 C
București
4 decembrie 2023
AcasaTehnologieDe ce ar trebuie sa urmezi un curs Agile?

De ce ar trebuie sa urmezi un curs Agile?

Data:

Articole asemanatoare

Inovații în lumea cocktailurilor cu gin: 3 dintre cele mai recente tendințe

Într-o lume în continuă schimbare, nici domeniul băuturilor nu...

Cele mai importante beneficii ale ceaiului de tei pentru sănătate

Ceaiul de tei, obținut din florile arborelui este cunoscut...

Ce vei învăța la un curs de unghii false?

La un curs de unghii false, veți învăța o...

Cele mai noi tehnologii folosite pe microfoane spion

În lumea investigațiilor și a detecției particulare, microfoanele spion...

5 remedii naturale eficiente în cazul infecțiilor bacteriene

De cele mai multe ori, când suferi de infecții...

Cursurile Agile sunt de un real ajutor in procesul de management nu numai la incadrarea structurii organizatiei, ci si la atingerea obiectivelor intreprinderii. Contribuie semnificativ la intelegerea modului agil de lucru care implica o colaborare continua, actualizari, corecturi de rutina, dar si contributii din partea clientilor. 

Un curs Agile este o modalitate de imbunatatire a performantei proiectelor prin intermediul insusirii conceptelor de baza ale sistemului Agile aplicat intr-o organizatie sau echipa, influentand pozitiv modalitatea de lucru. Instruirea echipei de dezvoltare pentru a adopta abordarea Agile presupune pregatirea acesteia pentru a se concentra in special pe consumator si pe utilizatorul final, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea produselor livrabile.

De ce cursurile Agile sunt atat de importante?

Uneori, organizatiile suporta costurile Agile si nu obtin niciunul dintre beneficii, din cauza faptului ca sistemul nu este folosit in mod corespunzator. Continuand sa se utilizeze modelele vechi si adaugand pur si simplu o sedinta zilnica poate fi suficient de costisitor pentru o firma. 

In plus, daca informatiile obtinute nu sunt folosite in mod concret la ceva care ar putea ajuta firma sa se dezvolte, astfel de sedinte ar putea reprezenta atat de o irosire de bani, cat si de timp. Din acest motiv, conteaza foarte mult sa se respecte fiecare detaliu mentionat in astfel de cursuri, pentru a nu exista riscul sa fie efectuate in zadar. 

Elementele importante ale unei instruiri Agile ireprosabile 

Instruirea Agile ar trebui sa fie distractiva si captivanta. Participantii care inteleg si internalizeaza valorile si principiile Agile vor contribui la extinderea eficienta a afacerii. Schimbarea este intotdeauna mai usoara atunci cand oamenii inteleg atat ce se schimba, cat si de ce se schimba. In continuare sunt prezentate cateva elemente ale unei bune instruiri Agile: 

  • implicarea;
  • interactivitatea;
  • impartasirea experientei din lumea reala;
  • promptitudinea.

Cu alte cuvinte, cei care isi doresc sa aiba angajati corect instruiti in cadrul companiei, care sa aduca un plus de valoare cu fiecare activitate pe care o desfasoara pot lua in considerare cursurile Agile. Acestea sunt sustinute de un personal cu experienta, care stie exact cum sa defineasca termenii, astfel incat angajatii sa invete de drag.

Ultimele articole