11.5 C
București
19 mai 2024
AcasaSanatateIn ce consta interventia de aplicare a implantului dentar fast and fixed?

In ce consta interventia de aplicare a implantului dentar fast and fixed?

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Aplicarea implantului dentar fast and fixed intra in categoria interventiilor chirurgicale, pentru care este nevoie de o anestezie locala, astfel incat pacientul sa nu se confrunte cu niciun disconfort sau chiar durere. Prin intermediul acestei interventii, pacientul are ocazia de a-si completa structura dentara, chiar daca a suferit pierderi dentare.

Procedura este suficient de simpla: dintii care nu mai pot fi tratati sunt scosi, dupa care cavitatea bucala este curatata in intregime, astfel incat sa nu mai existe bacterii la nivelul tesuturilor afectate. Dupa aceea, se adauga patru implanturi dentare in cadrul osului mandibular si alte sase in osul maxilar. Ulterior, gingia este remodelata, fiind nevoie sa fie amprentata.

De cele mai multe ori, dupa aceasta procedura, pacientul se retrage acasa ori pentru cateva ore, ori pana a doua zi, pentru ca lucrarea sa fie definitivata. Mai jos sunt prezentate motivele pentru care oricine poate opta pentru aceasta interventie. 

Vindecare rapida

Cine nu isi doreste sa beneficieze de o vindecare rapida dupa o interventie stomatologica atat de complexa ca aplicarea implantului dentar fast and fixed? Din fericire, pentru ca totul se desfasoara atat de repede, pacientul poate sa revina la activitatile obisnuite fara nicio problema dupa procedura. 

Dictie imbunatatita

Cei care au probleme cu dictia din cauza pierderilor dentare isi pot indrepta atentia cu incredere catre procedura de aplicare a implantului dentar. Odata ce structura este reintregita, atunci si dictia va fi imbunatatita semnificativ.

Se integreaza natural in organism

Vestea buna este ca lucrarea reuseste sa se integreze rapid si eficient in organism, ceea ce inseamna ca nu se experimenteaza situatii neplacute, dureri. Ci, din contra, pacientul o sa sesizeze cu trecerea timpului ca dintele implantat nu este cu nimic mai diferit fata de ceilalti. De fapt, se comporta exact ca un dinte natural, fara sa fie nevoie de folosirea unor solutii complexe de curatare sau ingrijire.

In concluzie, implantul dentar fast and fixed se aplica rapid, in aproximativ o zi, si nu implica niciun grad de durere pentru pacient, care acum se poate bucura de o dantura completa.

Ultimele articole