13 C
București
17 mai 2024
AcasaUncategorizedObiective turistice viena

Obiective turistice viena

Data:

Articole asemanatoare

Cum să alegi perna potrivită în funcție de poziția de somn?

Un somn de calitate este esențial pentru sănătatea și...

7 mașini electrice cu autonomie mare

Preocuparea pentru mediu și tehnologia sunt din ce în...

La ce trebuie să fii atent atunci când vrei să închiriezi un apartament     

Atunci când vine vorba despre închirierea unui apartament, deciziile...

Cum să dezvolți o companie IT de creare de aplicații

Aplicațiile mobile și web devin din ce în ce...

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Introducere

Austria este una dintre tarile europene cele mai bine cunoscute turistic. Un oras care nu trebuie ratat in timpul unei vacante in Austria este Viena, capitala tarii. Odata ce un turist ajunge aici, ii vor fi prezentate numeroase obiective turistice, fiecare merita vizitat. Obiectivele include muzee, monumente, palate si alte locuri de vizitat. Pe langa acestea, Viena este, de asemenea, un important centru cultural si de divertisment.

Schonbrunn Palace

Primul obiectiv turistic important din Viena este Schonbrunn Palace. Aceasta a fost construita in secolul al XVII-lea si este una dintre cele mai frumoase cladiri din Europa de Est. Schonbrunn Palace este asezat intr-un parc foarte mare care este accesibil publicului si in care se pot face plimbari. Intreaga zona este foarte frumoasa si poate fi admirata din interior sau din exterior. Palatul este de asemenea, acasa pentru muzee, galerii si alte cladiri istorice.

Muzeul de Istorie Naturala

Alt obiectiv turistic important din Viena este Muzeul de Istorie Naturala. Acesta este cel mai mare muzeu de istorie naturala din Austria si se intinde pe o arie de 15 hectare. Muzeul are mai mult de 30 de galerii pe teme diferite, cum ar fi arta naturala, paleontologie, botanica si zoologie. De asemenea, se poate vizita si gradina zoologica a muzeului, care adaposteste peste 7000 de animale. Muzeul mai ofera si un planetariu si o sala de cinema.

Biserica Sf. Stefan

Biserica Sf. Stefan este cea mai veche biserica din Viena si este considerata una dintre cele mai importante obiective turistice. Biserica a fost construita in secolul al XIV-lea si are o arhitectura impresionanta. Interioarele bisericii sunt decorate cu picturi si sculpturi, iar turnul sau inalt este unul dintre simbolurile Viena. Pe langa aceste lucruri, biserica mai gazduieste si un cor, care organizeaza concerte regulat.

Hofburg Palace

Hofburg Palace este un alt obiectiv turistic important din Viena. Acest palat a fost construit in secolul al XIII-lea si a fost locul de resedinta al familiei imperiale austriece pentru mai mult de 600 de ani. Palatul are un interior superb si are mai multe galerii de arta. De asemenea, Hofburg Palace gazduieste si un muzeu dedicat vietii imperiale austriece si o palatina de piatra care se afla in curtea interioara.

Opera Nationala din Viena

Opera Nationala din Viena este un alt obiectiv turistic important din Viena. Opera a fost construita in secolul al XIX-lea si este una dintre cele mai importante cladiri din Viena. Opera este deschisa publicului si ofera vizitatorilor ocazia de a admira frumoasa arhitectura si interioarele cladirii. Totodata, Opera Nationala din Viena ofera si spectacole de opera si balet de top si este unul dintre cele mai bune teatre din lume.

Parcul Prater

Parcul Prater este ultimul obiectiv turistic din Viena pe care trebuie sa-l viziteze un turist. Acest parc se intinde pe o arie de peste 2.500 de hectare si gazduieste mai multe activitati de distractie si de divertisment pentru vizitatori. Printre acestea se numara mai multe locuri pentru camping, un restaurant si un ferris wheel. Parcul are si mai multe locuri unde se pot practica sporturi diverse, precum golf, tenis si volei.

Concluzie

Viena este un oras fascinant si plin de obiective turistice. Fiecare dintre acestea este unica si meritata vizitata. De la cladiri istorice si muzee, la parcuri si locuri de divertisment, Viena ofera turistilor o varietate de obiective turistice. Fiecare turist va gasi ceva potrivit pentru el in Viena!

Ultimele articole

Articolul pecedent
Articolul urmator