19.3 C
București
12 aprilie 2024
AcasaAutoRTT Distribution SRL - O garantie a fixarii fiabile, a plasarii comode,...

RTT Distribution SRL – O garantie a fixarii fiabile, a plasarii comode, precum si a usurintei de asamblare si instalare

Data:

Articole asemanatoare

De câți marketeri ai nevoie pentru a lansa un brand?

Un brand sau o marcă (termenul în română) face...

Sisteme de drenaj pentru zone cu trafic intens: soluții eficiente pentru drumuri și autostrăzi

Sistemele de drenaj sunt esențiale pentru captarea și îndepărtarea...

Zona Pipera – o oază de liniște pentru cei care vor să achiziționeze apartamente

În inima vibrantului oraș București, înconjurată de agitația urbană,...

Explorând Echipamentul de Vânătoare pentru Primăvară: Un Ghid Detaliat

Primăvara este un moment minunat pentru pasionații de vânătoare,...

Accesoriile originale au fost dezvoltate special pentru vehicule si indeplinesc aceleasi standarde de calitate ca si vehiculul in sine. Toate accesoriile originale au fost testate si aprobate pentru utilizare in siguranta pe vehicul. Nu exista limita pentru perfectiune si poti vedea acest lucru la RTT Distribution SRL

Spre exemplu, Renault prezinta o gama larga de suveniruri care pot satisface cerintele oricarui client. Gama de produse este impartita in mai multe serii: Renault Boutique, Renault Business, Renault Sport, Renault ZE si Renault Miniatures. Fiecare serie este unica si toate articolele au marca Renault. 

Printre avantajele accesoriilor originale nu se numara doar designul individual al masinii tale, ci si o garantie a fixarii fiabile, a plasarii comode, precum si a usurintei de asamblare si instalare. RTT Distribution SRL iti aduce in atentie o gama completa de accesorii pentru toate marcile de masini, pe care le poti gasi in catalogul electronic de accesorii.

Piese originale de la RTT Distribution SRL

Piesele originale sunt de inalta calitate si perfect adaptate masinii tale. Astfel, masina ta ramane 100% originala chiar si dupa intretinere sau reparatii. Multe sunt falsificate si trec neobservate. O singura piesa contrafacuta instalata sau utilizata in vehiculul tau, te poate face nesigur pe drum. 

Acest lucru nu pune in pericol doar siguranta si sanatatea ta, ci si pe cea a altor utilizatori ai drumului. Ai nevoie de piese sau service ? RTT Distribution SRL iti ofera solutia potrivita. Piesele originale asigura valoarea masinii tale, au o calitate inalta, testata si iti sustin siguranta. Este nevoie de o piesa sau reparatie auto? 

Gama de piese si echipamente auto contrafacute este mare, greu de recunoscut si daca sunt instalate, mai presus de toate, sunt periculoase. Nu iti asuma niciun risc si beneficiaza de cunostintele de specialitate si de calitatea de producator 100% cu piesele originale de la RTT Distribution SRL.

Caroserie si vopsea

Partile caroseriei si parbrizul reprezinta structura de baza a vehiculului tau si te protejeaza pe tine si pe ceilalti ocupanti de influentele mediului si de accidente. Pentru ca masina ta sa arate din nou ca noua dupa un accident, vopselele originale ii confera o noua stralucire. Deoarece producatorii au dezvoltat toate piesele auto special pentru anumite marci de masini, acestea se potrivesc perfect si economisesti timp si bani atunci cand vine vorba de reparatii. 

Caroseria originala ofera stabilitatea necesara si poate reduce astfel daunele in cazul unui impact. Maximizeaza optica, redu inaltimea cu principiul produselor aerodinamice. Afla mai multe despre acestea si alte accesorii de la dealerul RTT Distribution SRL.

O mica deteriorare a vopselei se poate produce rapid, dar nu iti face griji, deoarece o poti indeparta cu usurinta cu spray-ul original de vopsea sau cu stiloul practic pentru vopsea. Alege dintr-o varietate de culori sau un strat transparent. 

Fie ca este de dezghetat pentru iarna, de curatat jante pentru vara sau de lustruit cu ceara pentru vopsea RTT Distribution SRL iti ofera o gama larga de produse de ingrijire. Le poti folosi pentru a curata exteriorul masinii si pentru a asigura un finisaj lucios de durata sau un parfum proaspat in interiorul masinii.  

Ultimele articole